VIATGE AL TEU CERVELL EMOCIONAL

VIATGE AL TEU CERVELL EMOCIONAL

$25.080
IVA incluido
Sujeto Disponibilidad de Proveedor
Editorial:
(084) EB (EDICIONES B)
Año de edición:
Temática
Psicologia
ISBN:
978-84-666-5479-1
Páginas:
288
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán
Dimensiones:
230x150
$25.080
IVA incluido
Sujeto Disponibilidad de Proveedor

Una inmersió al món de les emocions.
Som éssers racionals o emocionals?
«Des de temps remots fins als nostres dies ens hem plantejat aquestapregunta infinitat de vegades. Avui poden afirmar que les nostresemocions i els nostres sentiments esculpeixen el nostre &ldquo,món més personal&rdquo,, són fonamentals en el nostre comportament, per crear la nostra identitat i el nostre estat de salut física i mental. Enles decisions més transcendents, en relació amb la nostrasupervivència, no hi ha participació de la raó, i en la resta,decisions de tota mena, les emocions hi tenen una participaciócabdal.
En aquest procés evolutiu està clar que no podem parlar nomésd&rsquo,emocions, sinó també de la influència que les emocionsexerceixen en les capacitats cognitives, en les funcions executives,en les relacions socials.
En aquest viatge veurem la importància de l&rsquo,adquisició decompetències emocionals sanes, aprendrem a disposar d&rsquo,eines perfacilitar-nos la nostra relació social i aconseguirem el prop.sitd&rsquo,autoexigir-nos, una mica més, per créixer i viure ambl&rsquo,emoció com a aliada.»Dra. Rosa Casafont

Otros libros del autor

  • Titulo del libro
    VIATGE AL TEU CERVELL
    CASAFONT, ROSA / DRA. ROSA CASAFONT
    Sujeto Disponibilidad de Proveedor

    $28.120