RODAMÓN: UNA VOLTA AL MÓN AMB BICI

RODAMÓN: UNA VOLTA AL MÓN AMB BICI

$32.845
IVA incluido
Sujeto Disponibilidad de Proveedor
Editorial:
(084) EB (EDICIONES B)
Año de edición:
Temática
Autoayuda
ISBN:
978-84-666-5622-1
Páginas:
312
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán
Peso:
427
Dimensiones:
230x150
$32.845
IVA incluido
Sujeto Disponibilidad de Proveedor

Barcelona, una nevera plena de cervesa i una feina de guionista en unpopular programa de la televisió. Tot i aix., no es pot treure del cap l&rsquo,estúpida promesa que, de petit, es va fer a si mateix: «Quancompleixi els trenta, faré la volta al món amb bicicleta».
Inevitablement arriba el dia i es veu obligat a abandonar el que, fins en aquell moment, ha estat la seva vida per posar-se a pedalar pertot el planeta durant quinze mesos. Per. aquest espectacular viatge li ofereix una oportunitat per pensar, quil.metre a quil.metre, sobre un munt de temes per als quals no havia tingut mai temps: la professiód&rsquo,escriptor, l&rsquo,amor a distància, la por a la mort, i, quan el vent bufa en contra, les conseqüències de fer-se promesesestúpides.
Res no s&rsquo,escapa de la mirada satírica de l&rsquo,autor des delseient de la bici, ni tan sols ell mateix, blanc predilecte de lesseves crítiques. Al llarg de quaranta mil quil.metres pels deserts,les jungles i les muntanyes d&rsquo,Europa, l&rsquo,Àsia, Austràlia,Amèrica i l&rsquo,Àfrica es toparà amb personatges tan pintorescs comel seu propi fantasma, un pingüí en un lavabo i la duquessad&rsquo,Alba de lluna de mel. Alhora, ens farà riure molt, plorar unamica i reflexionar bastant sobre la importància de seguir el nostrepropi camí, encara que desemboqui en un precipici.

Otros libros del autor