RIALLES. 5 ANYS, 3 TRIMESTRE

RIALLES. 5 ANYS, 3 TRIMESTRE

$64.904
IVA incluido
Sujeto Disponibilidad de Proveedor
Editorial:
CRUILLA
Año de edición:
Temática
Pedagogia
ISBN:
978-84-661-4051-5
Páginas:
240
Encuadernación:
Otros
Idioma:
Catalán
Peso:
1347
Dimensiones:
305x253
$64.904
IVA incluido
Sujeto Disponibilidad de Proveedor

CLAUS DEL PROJECTE RIALLES

EDUCACIÓ EMOCIONAL
A través de diferents materials i de forma continua, RIALLES ofereixuna progressió en el coneixement i la regulació de les emocions. Totaixò es recolza en un fil conductor motivador que t'ajudarà aaprofundir-hi.

PENSAMENT LOGICOMATEMÀTIC
El fet que l'alumne construeixi el seu aprenentatge a partir de laseva pròpia experiència és bàsic per aconseguir una comprensió iinteriorització adequades. A través del pensament, el diàleg, el joc i la manipulació, els alumnes adquireixen nocions logicomatemàtiques.RIALLES et permetrà acompanyar-los durant el seu procés de raonament,respectant els diferents ritmes i individualitats de l'aula.

APRENENTATGE DE LA LLENGUA
És fonamental en l'etapa d'Infantil que l'alumne treballi lacomprensió i l'expressió oral, així com les seves capacitats bàsiquesprèvies a la lectura i l'escriptura. Amb aquest objectiu, RIALLESfomenta el pensament lingüístic verbal en cinc àmbits de contingut id'una forma progressiva i pautada.

APRENEM JUNTS
Quan treballem plegats aprenem més, de manera més significativa itambé amb moltes més RIALLES. És per això que el nostre projectedesenvolupa una proposta metodològica que inclou un temps i un espaiper a treballar en grups petits i grans.

A RIALLES també s'hi desenvolupa:

APRENDRE A PENSAR: Per aconseguir fomentar l'aprenentatge significatiu i l'autèntica comprensió, a través del pensament profund, d'unamanera senzilla, sistemàtica i eficaç.

EDUCACIÓ MEDIAMBIENTAL: Per educar els nostres infants en el respectea la biodiversitat i el compromís amb el planeta i els éssers quel'habiten.

INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES: Per aconseguir un aprenentatge eficaç entots els alumnes, aprofitant les seves fortaleses per així millorar-ne les debilitats.