MEMÒRIA DE SANG

MEMÒRIA DE SANG

$14.280
IVA incluido
Sujeto Disponibilidad de Proveedor
Editorial:
(084) EB (EDICIONES B)
Año de edición:
Temática
Novela historica
ISBN:
978-84-666-5301-5
Páginas:
400
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
Catalán
Peso:
654
Dimensiones:
230x150
$14.280
IVA incluido
Sujeto Disponibilidad de Proveedor

Barcelona, 1851. Aquesta és la hist.ria del jove Joan Gort qui, ambnomés catorze anys, viatja amb el seu pare de Reus a la ciutat deBarcelona, pero el que havia de convertir-se en un moment feliç estransformarà en una tragèdia quan un inesperat succés té lloc durantla nit de Sant Joan de 1851.
El destí del noi canviarà per sempre i el portarà d&rsquo,unaBarcelona putrefacta i pudent fins al desert gèlid del Marroc, aTetuán. El nostre heroi, Joan Gort, passarà del caos de la ciutat alcaos de la guerra, allistant-se dins dels Voluntaris de Catalunya, unbatalló sense organització ni disciplina.
Allà haurà de conviure tant amb la ment tortuosa del general Prim comamb l&rsquo,objectiu del seu padrí, el comandant Sugrañes, qui volaconseguir per sobre de tot la vict.ria del seu batalló. Joan Gortserà un dels protagonistes entre aquells milers de soldats que vanlluitar en una gesta sagnant.
El furor de la guerra. La hist.ria d&rsquo,uns homes units per laterra, pels ideals. La hist.ria d&rsquo,un heroi lligat al passat, ala venjança i a la necessitat de reparar all. que va succeir unatrágica nit de Sant Joan, perquè entre el vent del desert sobrevolal&rsquo,enemic i el rastre violent del record, de les persistentspetjades de la memòria de sang.

Otros libros del autor

  • Titulo del libro
    MEMORIA DE SANGRE
    CALPENA I OLLE, ENRIC
    Sujeto a Disponibilidad de Proveedor

    $36.237