LLEGENDES DE PESCADORS

LLEGENDES DE PESCADORS

-20%
$29.275
$23.420
IVA incluido
Importado Despacho 12 a 20 días hábiles
Editorial:
(084) EB (EDICIONES B)
Año de edición:
Temática
Novela romantica
ISBN:
978-84-666-5812-6
Páginas:
264
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
Catalán
Peso:
426
Dimensiones:
230x150
-20%
$29.275
$23.420
IVA incluido
Importado Despacho 12 a 20 días hábiles

El primer llibre que aplega les llegendes de pescadors més conegudes,fascinants, inèdites i actuals des del cap de Creus fins a Alcanar.
No hi ha llegendes d&rsquo,oficinistes, ni llegendes de funcionaris,ni llegendes de buròcrates, però sí que hi ha llegendes depescadors... perquè els pescadors s&rsquo,han hagut d&rsquo,enfrontarals elements, com la tramuntana i les llevantades, que han ocasionatmolts naufragis. Han hagut d&rsquo,evitar els pirates, que durantsegles terroritzaven el litoral català. S&rsquo,han hagutd&rsquo,encarar a monstres marins com taurons i catxalots. I han hagut de saber llegir les estrelles i conèixer l&rsquo,origen dels vents, i descobrir en quins abismes marins s&rsquo,amagava la millor pesca.
El mar i les seves fondalades han estat un territori sovintinquietant, desconegut, ignot, on velles creences afirmaven que hivivien divinitats aquàtiques i éssers fabulosos com sirenes, nereides, serps i pops gegants. Els pescadors, per posar en favor seu la forçaesborronadora de la natura, s&rsquo,han encomanat a sant Elm, a santPere o a la Mare de Déu del Carme, fesomies modernes d&rsquo,antiguesdivinitats paganes.
Catalunya, al capdavall, disposa de més de cinc-cents quilòmetres decosta, on han fet vida pescadors, mariners oceànics i de cabotatge,corallers, esclavistes, corsaris i pirates, contrabandistes,exploradors, inventors d&rsquo,enginys submarins... tots ells bregantamb les aigües calmes o esbravades de la nostra Mediterrània. Iaquesta vida ha criat un munt de llegendes, i històries reals ifantàstiques, que us convidem a reviure a través d&rsquo,aquestllibre. Després de llegir-lo, no podreu evitar de visitar els seuspaisatges.

Otros libros del autor