LES ANÈCDOTES DEL DR. ESTIVILL

LES ANÈCDOTES DEL DR. ESTIVILL

-20%
$24.320
$19.456
IVA incluido
Importado Despacho 12 a 20 días hábiles
Editorial:
(084) EB (EDICIONES B)
Año de edición:
Temática
Biografias e historias reales
ISBN:
978-84-666-5477-7
Páginas:
184
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
Catalán
Peso:
352
Dimensiones:
230x150
-20%
$24.320
$19.456
IVA incluido
Importado Despacho 12 a 20 días hábiles

Les anècdotes del doctor Estivill és un llibre autobiogràfic del&rsquo,especialista més conegut en el món de la Medicina del Son. Ple d&rsquo,hist.ries divertides sobre l&rsquo,insomni, la narcolèpsia,el somnambulisme, les apnees, els roncs, etc., està escrit des del&rsquo,afecte, la ironia i amb sentit de l&rsquo,humor. Els seus mésde 35.000 pacients li han permès redactar aquest llibre, que ens ajuda a saber més sobre el son i a mirar les coses des d&rsquo,una altraperspectiva.
«Fa temps que em ballava pel cap. Dirigir una Clínica del Son és unaaventura molt gratificant que t&rsquo,ajuda a conèixer els aspectesmés humans de les persones. I jo ho volia explicar-la a tothom. Famolt poc que es van complir vint-i-cinc anys des que vaig iniciaraquesta tasca tan agradable d&rsquo,intentar resoldre els problemesdel son de la gent.
»Visites que han generat una complicitat important i s&rsquo,hanconvertit en part de la nostra «família del Son». Ara bé, en totes les famílies passen coses, i aquestes coses solen comportar anècdotes isituacions divertides...
S&rsquo,havia d&rsquo,escriure un llibre, aix. sí, respectant al màxim la intimitat dels pacients, que per a nosaltres és sagrada. Així hasortit aquest llibre, amb anècdotes de les persones que no dormen, deles que tenen massa son i de les que no deixen dormir.
«Aquí teniu el resultat. Un llibre ple de curioses&ldquo,veritats&rdquo, que espero que us sigui útil i us faci passaruna estona agradable.»
Dr. Eduard Estivill

Otros libros del autor