L'EXPLORADOR DEL FUTUR

L'EXPLORADOR DEL FUTUR

-20%
$32.845
$26.276
IVA incluido
Importado Despacho 12 a 20 días hábiles
Editorial:
(084) EB (EDICIONES B)
Año de edición:
Temática
Autoayuda
ISBN:
978-84-666-5763-1
Páginas:
296
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán
Peso:
346
Dimensiones:
230x150
-20%
$32.845
$26.276
IVA incluido
Importado Despacho 12 a 20 días hábiles

En un món de canvis radicals i exponencials com el que viurem, ja noservirà que uns pocs explorin i els altres aprofitin els caminstraçats, perquè, quan arribaran, el camí ja no existirà. Cadascun denosaltres haurà d&rsquo,adoptar una actitud més exploradora iatrevir-se a protagonitzar l&rsquo,expedició extrema, complexa,incerta i arriscada, però alhora apassionant i plenad&rsquo,oportunitats, que ens portarà a descobrir i construir el mapadel nostre futur.
Albert Bosch aprofita els seus coneixements en lideratge de projectes, la seva passió pel futur i l&rsquo,exploració, i la seva àmpliaexperiència en aventures extremes en les quals la gestió de laincertesa, el risc i el canvi són una constant, per analitzar algunestendències clau del món que ve, amb l&rsquo,objectiu de provocar unaintensa reflexió en el lector, alhora que vol indicar unes possiblespautes per adoptar les actituds necessàries.
N&rsquo,hi haurà que viuran el futur amb por, resignació i victimisme, i d&rsquo,altres que ho faran amb una actitud positiva, curiosa iresponsable. Uns només es protegiran, i altres exploraran amb passió.I tu hauràs de decidir en quin bàndol vols ser.

Otros libros del autor