IL·LUSTRES EXECRABLES

IL·LUSTRES EXECRABLES

$25.200
IVA incluido
Sujeto Disponibilidad de Proveedor
Editorial:
(084) EB (EDICIONES B)
Año de edición:
Temática
Estilo de vida y ocio
ISBN:
978-84-666-6166-9
Páginas:
424
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán
Peso:
473
Dimensiones:
230x150
$25.200
IVA incluido
Sujeto Disponibilidad de Proveedor

Una selecció de 50 personatges de la història de la humanitat que hanpassat pel programa de Malcolm Otero i Santi Giménez i und&rsquo,inèdit s&rsquo,apleguen en aquest llibre mordaç, irònic i ambbrillants cops d&rsquo,enginy i humor que arrossegarà elsincondicionals del programa i un públic àvid d&rsquo,entreteniment.
La secció del programa va néixer amb l&rsquo,ànim d&rsquo,elogiar lamala reputació de la gent, descobrir els clarobscurs de personatgesque han estat fonamentals per a la humanitat escrivint, actuant,composant, fent esport&hellip, i que són idolatrats.
Malcolm Otero i Santi Giménez no suporten els ídols. Poden admirar,però amb el fre de mà posat.
Com deia Billy Wilder, ningú no és perfecte, i tant en el programa com en aquest llibre, tots dos periodistes ens descobreixen que els homes més il&bull,lustres de la humanitat també han estat execrables. Elseu nivell va de premis Nobel cap amunt, i hi destaquen addiccions,poc respecte per la propietat privada (lladres), agressors, envejosos, trepes. Tot i així, els autors els admiren perquè són el pilar que ha construït el paisatge cultural de la nostra vida.