ETHÈRIA

ETHÈRIA

-20%
$38.200
$30.560
IVA incluido
Importado Despacho 12 a 20 días hábiles
Editorial:
(084) EB (EDICIONES B)
Año de edición:
Temática
Novela historica
ISBN:
978-84-666-5810-2
Páginas:
408
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
Catalán
Peso:
582
Dimensiones:
230x150
-20%
$38.200
$30.560
IVA incluido
Importado Despacho 12 a 20 días hábiles

De Calavario a Roma, l&rsquo,extraordinària odissea d&rsquo,unaintrèpida viatgera del segle iv
El darrer terç del segle iv és un període de canvis profunds. Elsvalors s&rsquo,inverteixen i els perseguits es converteixen enperseguidors. El Senat romà està dividit i la permanència del&rsquo,estàtua de la Victòria és el símbol de l&rsquo,enfrontamententre pagans i cristians.
En aquest escenari de fi d&rsquo,una civilització, l&rsquo,Etheria,una dona noble de la Gallaecia emparentada amb l&rsquo,emperadorTeodosi, emprèn un viatge a Terra Santa perseguint el seu somni.Durant el seu pas per Lucus Augusta, Caesaraugusta, Tarraco, Barcino,Gerunda, Roma i altres ciutats, escriurà un diari per transmetreaquesta experiència a les seves deixebles.
Sovint, però, les coses no són com les havíem previst.L&rsquo,aparició d&rsquo,Irene d&rsquo,Aveleda, una patrícia que, sota l&rsquo,aparença de lluitar per una causa noble, cerca venjança,obligarà la pelegrina a prendre decisions insospitades i enfrontar-sea les seves pròpies contradiccions.
Dues dones capgiren els seus destins en aquest calidoscopi d&rsquo,untemps en crisi. Un cant a la tolerància i l&rsquo,amistat, a lacapacitat de convertir el viatge en una experiència de vida. Perquères no està escrit a les estrelles.

Otros libros del autor