EL CÀTAR IMPERFECTE

EL CÀTAR IMPERFECTE

$20.832
IVA incluido
Sujeto Disponibilidad de Proveedor
Editorial:
(084) EB (EDICIONES B)
Año de edición:
Temática
Novela historica
ISBN:
978-84-9872-695-4
Páginas:
360
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán
Peso:
354
Dimensiones:
215x140
$20.832
IVA incluido
Sujeto Disponibilidad de Proveedor

Any 1306: amb el seu punyal de fulla corba, Belibasta mata. Fuig alsud dels Pirineus. D&rsquo,Occitània a Morella. D&rsquo,assassí apatum! Un Jesucrist junt a la seva Magdalena. Uns creients, darrerscàtars ocults a les viles catalanes, aragoneses i valencianes. Unfidel i transhumant pastor d&rsquo,ovelles.
Un inquisidor que ambiciona ser Papa. Un cobdiciós i astut espia. Unavídua emancipada i enverinadora. De l&rsquo,amistat a la traïció!D&rsquo,un concubinat a un matrimoni forçat. Any 1321: d&rsquo,unviatge sacrificial a un part. I d&rsquo,un punyal a una pedratallada...
Aquesta novel·la tan absorbent, basada en fets i personatgesrigorosament hist.rics, reconstrueix la vida quotidiana, somnis icreences d&rsquo,un grapat d&rsquo,heretges als albors del seglexiv.
Tresors i ramats, moriscs i endevins, rituals i inquisidors, jueus itemplaris, picapedrers i bordells s&rsquo,encreuen en els paisatgesd&rsquo,una hist.ria real. L&rsquo,espiritual i el carnal conflueixenen una trama de fa set-cents anys en la qual l&rsquo,amor diràl&rsquo,última paraula...
Víctor-M. Amela (1960) fa més de mitja vida que fa de periodista. Desdel 1984 firma a La Vanguardia cr.niques, crítiques i entrevistes.Avui és el degà de la crítica televisiva a la premsa espanyola, a mésde co-creador de «La Contra», on ha publicat més de 1.500 entrevistes. Es habitual en programes de ràdio i televisió, imparteix classesmagistrals de periodisme i comunicació, i ha estat distingit ambnombrosos premis, entre ells el de l&rsquo,Asociación de la Prensa deMadrid, el del Gremi d&rsquo,Editors de Catalunya, el Protagonistas,dos Micrófonos de Plata, l&rsquo,Antonio Mompeón Motos, el Catalunyade Comunicació i Relacions Públiques, el Ferrer Eguizábal dePeriodisme, l&rsquo,Àngel de Bronze de la Comunicació, el Goliads i el Premi La Llança 2011 d&rsquo,Òmnium Cultural.Ha publicat els títolssegüents:´Amor contra Roma´´El Càtar imperfecte´´Tots el s meussecrets´´Hist.ria cultural de l&rsquo,audiovisual´, ´Haciendo lacontra´, ´Algunas cosas que he aprendido´, ´Haciendo la contra 2´,´Retratos y recuerdos de la vida forcallana´, ´La televisióespectacle´, ´Antología de citas´ i ´Paraules d&rsquo,amor: 101declaracions apassionades´.

Otros libros del autor