CAP ALS MARS DE LA LLIBERTAT

CAP ALS MARS DE LA LLIBERTAT

TRILOGÍA DEL ÁRBOL KAURI (VOL. I)

$43.377
IVA incluido
Importado Despacho 12 a 20 días hábiles
Editorial:
(084) EB (EDICIONES B)
Año de edición:
Temática
Novela historica
ISBN:
978-84-666-5492-0
Páginas:
736
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán
Peso:
946
Dimensiones:
230x150
$43.377
IVA incluido
Importado Despacho 12 a 20 días hábiles

Una emocionant saga familiar sobre la colonització irlandesad'Austràlia. Un vaixell rumb a les col.nies penals de la terra de VanDiemen. Una ànima fugitiva cerca la cerca la felicitat a la bella Nova Zelanda.
Sarah Lark torna a Nova Zelanda: un paisatge amb el qual va irrompreamb força en l&rsquo,escenari literari nacional gràcies a la sevatrilogia del Núvol Blanc, un setting que s&rsquo,ha convertit en unsegell indiscutible de l&rsquo,autora i amb el qual ha seduït més deset milions de lectors arreu del món.
Sense perdre el marc de la cultura maori durant el segle xixneozelandès, Cap als mars de la llibertat és una novel·la magistralque ens descobreix la vida d&rsquo,aquells irlandesos convictes quevan colonitzar Austràlia. Irlanda, 1846. La parella d&rsquo,enamoratsKathleen i Michael planegen en secret abandonar la seva terra natal,la humil i famèlica Irlanda, per trobar una vida millor en el Nou Món(o a Amèrica). Per. tots els seus somnis es veuen truncats quanMichael és condemnat com a rebel i exiliat a Austràlia. Kathleen,embarassada, es veurà obligada a casar-se amb un comerciant ramader iemigrar amb ell a Nova Zelanda. Mentrestant, Michael, que comptarà amb la ajuda d&rsquo,una audaç Lizzie, intentarà escapar de la colinapenal per retrobar-se amb el seu primer amor.
Sarah Lark, escriptora alemanya d&rsquo,èxit establerta actualment aEspanya, va treballar durant molts anys com a guia turística. Amb latrilogia del Núvol Blanc (Al país del núvol blanc, La cançó delsmaoris i El crit de la terra) va assolir la categoria de best-sellerinternacional amb una espectacular acollida per part dels lectors, enuna difusió sense precedents.
Les seves dues posteriors novel·les L&rsquo,illa de les mil fonts iLes onades del destí, ambientades a Jamaica, conformenl&rsquo,anomenada Saga del Carib. Amb Cap als mars de la llibertat, el primer títol d&rsquo,una nova trilogia, Sarah Lark torna a la terraen què tot va començar, mostrant-nos ara la duresa de la diàsporad&rsquo,aquells convictes irlandesos que van poblar Austràlia. Unanovel·la emocionant, addictiva, repleta de girs.

Otros libros del autor